Huisstijl ontwikkeling

De ontwikkeling van een huisstijl vraagt naast creativiteit vooral om inlevingsvermogen. Om precies datgene waar de onderneming voor staat bij de doelgroep voor het voetlicht te brengen.

De grafische vormgevers van NPN bewijzen dat een goede huisstijl in één oogopslag laat zien wat het bedrijf wil uitstralen.

Om gericht aan de slag te gaan voor het eerste concept, begint NPN communicatie met een grondige inventarisatie. Vervolgens starten we met enkele schetsen voor het logo of beeldmerk, bepalen de kleurstelling en gaan op zoek naar een passende typografie. Het concept is compleet met de toevoeging van een vormentaal en/of fotografie.

Iedereen weet dat consequentie in uniformiteit het sleutelwoord is bij de implementatie van een nieuwe huisstijl. Tóch blijkt dat dit in de praktijk niet altijd vanzelfsprekend is. Daarom biedt NPN ondersteuning binnen het beheer en de doorvertaling van de huisstijl en faciliteert het complete pakket, van briefpapier, visitekaartje, envelop, website, e-mail frames tot beursstand.

Een pakkende huisstijl vormt een goede basis voor een succesvolle merk campagne.