De Jongh Pipesystems B.V.

De Jongh Pipesystems B.V. is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in PE-HD kunststofleidingsystemen voor gas- en waterdistributie voornamelijk gericht op industriële toepassingen.

Vraagstelling

Op bouwplaatsen is het niet altijd handig om een complete verzameling aan brochures over de verschillende producten en diensten mee te nemen. Maar het is wel gewenst om ter plekke informatie over deze producten en diensten te delen. Aan ons de uitdaging om hier een passende oplossing voor te bedenken.

Uitwerking

NPN heeft een digitale iPad presentatie ontwikkeld boordevol interactieve mogelijkheden. Dankzij een heldere menustructuur zijn de accountmanagers in staat gericht te communiceren over het volledige pakket aan producten en diensten. Per activiteit staan de belangrijkste voordelen en specificaties overzichtelijk op een rij. Voor meer gedetailleerde informatie is er een digitale bibliotheek ingericht met diverse productbrochures. Met één druk op de knop zie je een overzicht van alle beschikbare brochures die je aan kan vinken en direct vanuit de applicatie door kan sturen naar de klant. De beelden geven een impressie van deze op maat gemaakte oplossing!