De Jongh Pipesystems B.V.

De Jongh Pipesystems B.V. is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in PE-HD kunststofleidingsystemen voor gas- en waterdistributie voornamelijk gericht op industriële toepassingen.

Vraagstelling

Het bedrijf staat jaarlijks op de vakbeurs InfraTech in Ahoy Rotterdam. Zij hebben bij ons de vraag weggelegd om een leuke, teasende mailkaart te ontwerpen als uitnodiging voor hun stand.

Uitwerking

NPN heeft inmiddels twee jaar achter elkaar een ludieke teaser voor deze vakbeurs ontworpen. Doel van de mailing is klanten en prospects uit te nodigen voor een bezoek aan de stand op de vakbeurs en tegelijkertijd het bedrijf onder de aandacht te brengen. Het eerste jaar hebben we een handzame schuiffolder ontwikkeld waarin de producten en diensten ingedeeld zijn in 5 overzichtelijke categorieën. Op elke pagina staan de highlights van één van de categorieën centraal. De lezer kan met behulp van een trekmechanisme eenvoudig door de content van de folder bladeren. Het jaar daaropvolgend hebben we een selectie van 4 producten gemaakt die middels een unieke pop-up onder de aandacht van de lezer zijn gebracht. Daarnaast is een aankondiging gemaakt van een live demonstratie op de stand en dit bleek voor vele mensen een trigger om de stand te bezoeken. Nieuwsgierig? Bekijk hier de beelden!