Sanofi

Sanofi is een innovatief bedrijf in de gezondheidszorg en werkt continu aan de ontwikkeling van hoogwaardige en innovatieve therapeutische oplossingen. Sanofi ontwikkelt en produceert geneesmiddelen voor een groot aantal therapeutische kerngebieden, waaronder ook oncologie.

Vraagstelling

Specifiek vanuit het therapeutisch kerngebied oncologie is bij ons de vraag weggelegd voor de ontwikkeling van een opvallende mailingcampagne voor het oncologisch product Jevtana®. Het campagnebeeld heeft betrekking op een bloem. De vraag was om dit beeld centraal te stellen en deze op ludieke wijze door te vertalen naar een mailingcampagne, in combinatie met een afwisselende productboodschap. 

Uitwerking

Het uitgangspunt voor de uitwerking van de campagne is een contrastbeeld (zonder bloem) van de campagnebeeld geworden. Deze hebben we op ludieke wijze laten afwisselen met een beeld (mét bloem) in de vorm van 2 verschillende mailings, beide origineel en impactvol door een verschillend en omklapbaar mechanisme. Ter aanvulling op de campagne zijn ook aanvullende promotionele tools ontwikkeld, waaronder een iPad detailer applicatie en een passende flyer met antwoordkaart.

Nieuwsgierig naar de uitwerking? Bekijk de beelden en laat je verrassen.