Wie plaatst zijn hotels op de Grote markt?

Wie bouwt er hotels aan de Grote Markt? Of neemt als vastgoedeigenaar het rijtje Ginnekenweg, Baronielaan, Keizerstraat in bezit? Het zou zo maar kunnen dat je eind november Monopoly speelt met oer-Bredase namen. Want dan verschijnt een eenmalige Bredase versie van het bordspel.

Overigens is het bordspel niet vies van een beetje privatisering. “Lokale bedrijven kunnen een plekje bemachtigen op het spelbord door bijvoorbeeld een straat te adopteren”, schrijven de makers. Ook de kaarten van de stapel ‘Kans’ of ‘Algemeen Fonds’ zijn te adopteren. Daar houdt het niet mee op. “Ook de stationsplekken en andere bordposities zoals ‘Waterleiding’ of Elektriciteit’ kunnen geadopteerd worden, evenals de huisjes en hotels door bijvoorbeeld Bredase makelaars of hotels.”

Volgens M-gifts, bedenker van de Nassaustad-editie, is er de komende tien jaar exclusiviteit. Het gaat om een eenmalige uitgave met een licentie voor tien jaar. De unieke Bredase editie verschijnt in een beperkte oplage en is in het najaar verkrijgbaar bij de VVV Breda aan de Willemstraat 17-19.

NPN Communicatie denkt graag met je mee over ludieke acties om je bedrijf op de kaart te zetten! 

Bron: www.bredavandaag.nl